ešte sme tu..

Farmárske trhy na celom Slovensku

Naše trhy sme začali organizovat v 6-tich mestách Slovenska po rôznych peripetiách s doslova "dotknutými" inštitúciami až 21.októbra.

Dobre sme vedeli že úspech bude velký,že ludia už nechcú nakupovat "bezmenné potraviny". Úspech bol taký že trhy sa stali miestom , kde si ludia nie len prišli nakúpit naše slovenské potraviny od konkrétneho človeka,ktorý ich v potu tváre vypestoval či vyrobil,ale stali sa miestom,ktoré malo atmosféru. Ludia si prišli pokecat,dobre sa tam cítili,stretli sa so svojimi známymi. Naše trhy sa proste stali miestom kde ludia radi chodili. A o to nám išlo.

Nie,nechceme konkurovat všetkým sieťam, na to nemáme podmienky, možnosti, nie je to našim zámerom. Chceme len v skromných ale útulných podmienkach ponúknut luďom to,čo dokážu vyrobit slovenské ručičky,predstavit tých ,ktorých ešte baví niečo robiť.

A ako bolo vidno,baví to aj nakupujúcich,návštevnost bola obrovská.

Sezóna farmárskych trhov sa skončila začiatkom decembra. Nová začne príchodom jari,ked bude prvá zeleninka a priesady. Uvidíme podla počasia,ale začiatkom apríla by už mohli byt prvé redkvičky či šalátik. Cez zimu sme nelenili a oslovili sme dalšie mestá s ponukou organizovania našich (Vašich) trhov. Čuduj sa svete , skoro všade sme pochodili,starostovia či primátori nám vyšli v ústrety. Ponúkli nám miesto kde by trhy 1x týždenne mohli byt , dokonca niektorí nám ponúkli priamo mestské námestie. A my vieme z minulého roka,že trhy na námestí v Liptovskom Mikuláši pod starým kostolom majú svoje čaro.

Takže všetko vyzerá tak že na "svoje trhy" sa možte tešit aj v Bratislave, Trnave, Topolčanoch, Nitre, Banskej Bystrici, Poprade, Liptovskom Mikuláši, Martine, Prievidzi, Zvolene a možno aj inde. Uvidíme aká bude odozva z ostatných miest. My pre to robíme naozaj všetko.

Kedže chceme , aby trhy boli dielom nás všetkých,aby sortiment predávaných komodít bol naozaj pestrý,ak viete o nejakom šikovnom a dobrom výrobcovi,dajte nám vediet. My ho oslovíme a šup s ním na trhy. Nech sa predstaví,ukáže čo v ňom je. Váš záujem o jeho výrobky mu pomôže "postavit sa na nohy",dokonca možno pribrat nové pracovné sily. Lebo aj také skúsenosti z minulého roka máme. A bude pre trhy obohatením,bude další ,ktorý dostane šancu uživit sa poctivou prácou.

Takže - ak nám pomožete,prijmete trhy za miesto kde sa hodinku či viac zdržíte,stratíte slovo s predavačom či známym,máme vyhrané všetci.

My ako organizátori, Vy ako nakupujúci a farmári ako ludia,ktorým nikto iný šancu nedá.


Prihláška pre predajcov

Klikni SEM!


© 2013-2017 Farmárske trhy s.r.o. Všetky práva vyhradené.