ešte sme tu..

JE TU ZIMA A S PADAJÚCIM SNEHOM SA KONČÍ SEZÓNA FARMÁRSKYCH TRHOV

Tohtoročné farmárske trhy sa podarilo uskutočniť až na jeseň, a s príchodom zimy sa končia. Tradičné trhy sa vďaka podpore a skvelému prístupu zástupcov jednotlivých miest podarilo realizovať vo Zvolene, Prievidzi, Martine, Liptovskom Mikuláši aj Poprade. Našli si svojich pravidelných zákazníkov a etablovali sa ako vhodné miesto pre nákup poctivých potravín, zeleniny a ovocia.

Od pondelka do soboty sa putovné farmárske trhy v uvedených slovenských mestách postavili a naplnili pestovateľmi, výrobcami a predajcami zeleniny, pečiva, mäsa z hydiny, diviny, údenín, mliečnych produktov, syrov, medu, rýb, korenín, džúsov...

Radosťou bolo sledovať záujem zo strany zákazníkov o farmárske trhy ako aj záujem predajcov ponúknuť svoje skvelé a kvalitné potraviny, a preto prišlo rozhodnutie potiahnuť tohtoročnú sezónu až do decembra – kým to umožní počasie.

Keďže prvý decembrový týždeň sa stalo príjemné počasie spomienkou a nás zasiahlo chladné počasie a sneh, skončili si putovné farmárske trhy na otvorených priestranstvách.

„Radi by sme však umožnili našim návštevníkom nakúpiť si aj na sviatky kvalitné potraviny a nápoje a preto vďaka krytému priestranstvu v obchodnom centre IDEA v Žiline sa budú konať farmárske trhy naďalej každú sobotu ako doteraz. Navyše sme sa rozhodli usporiadať Vianočné farmárske trhy a to po dohode s mestom Liptovský Mikuláš, kde budeme pôsobiť od 13.-23.12 a v Žiline od 19.-23.12 2013. Ako aj na pravidelných trhoch, tak aj teraz nájdete v ponuke napríklad orechy, sušené plody, tuzemská jablká, cesnak, zemiaky, slovenský med, korenie, medovinu a varené vínko, slovenskú divinu aj hydinu.. a iné potraviny vhodné pre vianočné varenie, či pečenie. Sortiment by sme chceli rozšíriť aj o adventné a vianočné dekorácie a drobné remeselné, či umelecké predmety.. „ povedal usporiadateľ pán Vladimír Novotný.

V januári, februári a marci budú farmárske trhy viacmenej prebiehať v Žiline, kde si budete môcť kúpiť rôzne skvelé výrobky, údeniny, pečivo, víno, syry a veľa iného.. Od konca marca, začiatkom apríla sa opäť začnú farmárske trhy a veríme, že sa rozšíri ich realizácia do viacerých miest a s viacerými skvelými pestovateľmi, výrobcami a predajcami. Budeme sa spolu s Vami tešiť, keď príde jar a s ňou čerstvá zeleninka nielen v záhradách, ale aj na farmárskych trhoch.


Prihláška pre predajcov

Klikni SEM!


© 2013-2017 Farmárske trhy s.r.o. Všetky práva vyhradené.