ešte sme tu..

POKRAČUJEME...
..a tešíme sa s Vami na VIANOCE

Prichádza december a s ním sú tu ešte pravidelné farmárske trhy. Naši predajcovia so svojimi výrobkami zamiera opäť do Vašich miest.

Od ôsmej do sedemnástej hodiny budete ma možnosť nakúpiť si čerstvé potraviny, cítiť vôňu korenia, pochutnať si na rôznych dobrotách alebo sa na trhu stretnúť so známymi a vychutnať si spoločne atmosféru - v pondelok vo Zvolene, v utorok v Prievidzi, vo štvrtok v Liptovskom Mikuláši v piatok v Poprade a v sobotu v Žiline.

Tešiť sa môžete na mäsové lahôdky a údeniny, syry, jogurty a jogurtové nápoje, zeleninu, medík, medovinu, nakladanú zeleninu až po výrobky pekárov, korytárov či korenárov.

Pretože sa blíži koniec roku, musíme podotknúť, že sa pravidelné farmárske trhy budú konať, kým to počasie dovolí. Vďaka vnútornému priestoru, ktorý máme k dispozícii v Žiline, v obchodnom centre IDEA, budú pre Žilinčanov farmárske trhy každé sobotné dopoludnie.

Následne budú ešte Farmárske vianočné trhy, a to od 13. do 23.decembra v Liptovskom Mikuláši na Námestí osloboditeľov a od 19. do 23.decembra v Žiline v spomínanom obchodnom centre IDEA. Tu chceme rozšíriť sortiment o tovar súvisiaci s prichádzajúcimi sviatkami.

Tešíme sa na Vás..


Prihláška pre predajcov

Klikni SEM!


© 2013-2017 Farmárske trhy s.r.o. Všetky práva vyhradené.